Kertgondozás és Kertfenntartás igényes kertészektől. Kerti munkák vállalása: kertápolás, gyepgondozás, sövénynyírás, permetezés, metszés, gyepszellőztetés, fűnyírás, kaszálás.
Budapest és Pest megye környékén
H-Szo 8:00-17:00-ig

A kórokozók és kártevők ellen permetezéssel védekezünk. A beteg növény állapotától függően gyógyítható.

A permetezés védelmet biztosít a növényeknek a kórokozókkal és kártevőkkel szemben. A beteg növény (állapotától függően) gyógyítható.

A permetezés elsődlegesen preventív jellegű, vagyis betegségek kialakulásának megelőzése érdekében alkalmazzuk.

rendszeres permetezés védelmet ad a növényeknek a korokozókkal és kártevőkkel szemben. Ha ezt elhanyagoljuk, a növények megbetegszenek, fejlődésük lassul, idővel elpusztulnak.

Permetezést szeretnél a kertedben, igényes kertésztől?
Kérj árajánlatot most!

A beteg növények gyógyítása nehezebb! Többször ismételt  permetezésre (2-3) van szükség, ahhoz, hogy a betegséget megszüntessük. Ha a betegség túlzottan előre haladott (többszöri vagy tartósan fennálló) állapotban van, akkor sajnos már a többszöri permetezés sem segít a növényen!

A kertgondozási időszak folyamán két nélkülözhetetlen lemosó permetezést ajánlott elvégezni. Az egyiket ősszel, amikor már a lombozat nagy része még zöld színű. Ennél a permetezésnél felszívódó permetszer használata javasolt, ami védelmet ad a jövő évi rügyeknek, amelyek ilyenkor már kialakulnak. A másik lemosó permetezést tél végén, kora tavasszal ajánlott elvégezni, metszés után, amikor a hőmérséklet már megfelelő (fagypont feletti).

Területek, települések, ahol kerti munkákat vállalunk:

Budapest teljes területe: 

1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület.

Pest megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Balaton és környéke.

Főbb települések:

Szentendre, Leányfalu, Csobánka, Pomáz, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Solymár, Pilisszántó, Piliscsaba, Pilisszentiván, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki, Budajenő, Páty, Herceghalom, Biatorbágy, Zsámbék,Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Etyek, Sóskút, Tök, Perbál, Tinnye, Pilisjászfalu, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Tahitótfalu, Vác, Göd, Szigetmonostor, Dunakeszi, Fót, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Piliscsév, Dorog, Esztergom, Mogyoród, Veresegyház, Őrbottyán, Csomád, Erdőkertes, Szada, Gödöllő, Sződ, Sződliget, Csörög, Vácrátót, Váchartyán, Kerepes, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Maglód, Ecser, Üllő, Gyömrő, Gyál, Monor, Dunaharaszti, Alsónémedi, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Taksony, Halásztelek, Százhalombatta, Tárnok, Pusztazámor, Martonvásár és környéke!

Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésed?
Kérj árajánlatot most!

img_divider

A lemosó permetezés célja, hogy a gyümölcsfák törzsén, vázágain, kéregrepedéseiben megtelepedett baktériumos és gombás spórák képleteit elpusztítsuk, és gyérítsük a kártevő rovarok (levéltetvek, pajzstetvek, molyok, atkák stb.) áttelelő alakjait, ezzel megelőzzük a tavaszi elszaporodásukat.

 lemosó permetezés sok egyéb kártevő ellen (gubacs szúnyog, aknázó legyek, poloskák tripszek, üvegházi molytetű stb.) nem biztosít védelmet, mivel ezek a lehullott lombok alatt, a föld alatt, téli kertekben, és üvegházakban telelnek át. Ezek ellen később kell védekezni.

 Mindezek mellett a vegetációs időszakban számos kórokozó és kártevő veszélyezteti a növények egészségét. Preventív (megelőző) permetezéssel megelőzhető a betegségek kialakulása.

 Permetezéssel a szúnyogok száma is csökkenthető!

AJÁNLATKÉRÉS KERTI MUNKÁRA

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 24 ÓRÁN BELÜL GARANTÁLTAN VÁLASZOLUNK!

Tegyél fel bármilyen kérdést a kertgondozással, vagy a kert karbantartással kapcsolatban telefonon keresztül, vagy lépj kapcsolatba az alábbi elérhetőségeiken keresztül. A lehető leghamarabb válaszolunk! Időpontot és árajánlatot az alábbi űrlappal foglalhatsz és kérhetsz.

Teljes név
Cím
Email cím
Telefonszám
Szolgáltatás kiválasztása
Megjegyzés

Képek feltöltése (opcionális). Összesen MAX. 50MBHÍVJON: +36-20-255-5274

Kedves Ügyfeleink és Érdeklődők!

Egészségügyi okok miatt a következő 1-2 hónapban sajnos nem tudunk munkát vállalni (február 15-i állapot).

Amennyiben a munka aktuális lehet, kérjük, hogy kb. áprilistól keressenek minket újra!

Köszönjük türelmüket!

Tisztelettel:
NaturGarden