Kertgondozás és Kertfenntartás igényes kertészektől. Kerti munkák vállalása: kertápolás, gyepgondozás, sövénynyírás, permetezés, metszés, gyepszellőztetés, fűnyírás, kaszálás.
Budapest és Pest megye környékén
H-Szo 8:00-17:00-ig

Tekintsd meg kertész munkákkal kapcsolatos árainkat!

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak! Valószínüleg ez a kijelentésen meglepődtél. Ha tovább olvasod, megtudhatod miért kezdtem ezzel.

2016 óta nagyon sok ügyfelünk volt és reméljük lesz is. Egy lényeges különbséget figyeltem meg köztük. Az ügyfelek egyik részét csak az ár érdekli, fontosabb ez számukra a minőségi kerti munkánál, a kertész tudásánál, legyen olcsó.

Úgy tapasztaltam az olcsó munkának, komoly ára van, sok helyen láttam, hogy milyen kárt okozott az úgynevezett olcsó munka. Szolgáltatásainkat azoknak nyújtjuk, akiknek elsődleges a minőség.

Az ügyfeleink között van, prof. PhD, DLA, dr. Szilágyi Kinga, a Corvinus egyetem tájépítész karának korábbi dékánja. Úgy gondoljuk ez elég garancia a minőségre. Ha megnézed a referenciákat, láthatod, hogy a minőség és igényesség nálunk elsődleges.

 

A bevezetés után áraink

  • Metszés, sövénynyírás: 14.000 Ft/óra/2 fő
  • Permetezés: A felhasznált permetszerek árától függ.
  • Fűnyírás: 40 Ft/m2
  • Gyepszellőzetés, tápanyagpótlással: a tápanyag éppen aktuális árától függ.
  • Gyomirtás, gyepben, munkadíjjal, anyagköltséggel együtt: a gyomirtószer árától függ.
  • Gyomirtás egyéb területeken, munkadíjjal, anyagköltséggel együtt: a gyomirtószer árától függ.
  • Kaszálás: a terület adottságaitól (egyenletes-sima, meredek részű, törmelékes, fű magasságától stb.) függő.
  • Kertfelmérés és tanácsadás: 6000 Ft/fél óra. Ezen felül: 12.000 Ft/óra
  • Kiszállási költség: 200 Ft/km (Google térkép alapján számolva).

Területek, települések, ahol kerti munkákat vállalunk

Budapest teljes területe: 

1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület.

Pest megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Balaton és környéke.

Főbb települések:

Szentendre, Leányfalu, Csobánka, Pomáz, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Solymár, Pilisszántó, Piliscsaba, Pilisszentiván, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki, Budajenő, Páty, Herceghalom, Biatorbágy, Zsámbék,Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Etyek, Sóskút, Tök, Perbál, Tinnye, Pilisjászfalu, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Tahitótfalu, Vác, Göd, Szigetmonostor, Dunakeszi, Fót, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Piliscsév, Dorog, Esztergom, Mogyoród, Veresegyház, Őrbottyán, Csomád, Erdőkertes, Szada, Gödöllő, Sződ, Sződliget, Csörög, Vácrátót, Váchartyán, Kerepes, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Maglód, Ecser, Üllő, Gyömrő, Gyál, Monor, Dunaharaszti, Alsónémedi, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Taksony, Halásztelek, Százhalombatta, Tárnok, Pusztazámor, Martonvásár és környéke!

Kiválasztottad a megfelelő szolgáltatást? Jelentkezz most!

Pontos árat nem mindig tudunk megadni. Miért? Mert:

 Nincs két egyforma kert és nincs két egyforma munka, éppen ezért minden kertre (szolgáltatástól függően) egyedi árajánlatot adunk.

Plusz munkák is adódhatnak, amelyeket sokszor külön kérnek az ügyfelek.

 Ne csak az ár alapján dönts, hanem az alapján, hogy milyen minőséget, értéket kapsz! Minőségi, hosszútávon hatékony, magas színvonalú munkát végzünk az ügyfél és a növények igényeit maximálisan figyelembe véve. (Az "olcsó" áron végzett munkák hosszútávon komoly gondokat, károkat okoznak).

 Ha egy szolgáltató felmérés nélkül (kerti adottságok és az ügyfél igényeinek figyelembe vétele nélkül), ad meg árakat, akkor az gyenge minőségű szolgáltatást eredményez. Az ügyfél ennek később fizeti meg az árát. Sokan tapasztaltak már ilyet: pl. túl sűrű növényzet, túl nagyra nőtt fa, túl nagy árnyékolás, ház tetejére benőtt fa, túl gyorsan növő növény, túl lassan növő növény, berepedt lábazat, támfal, villanyvezetékre nőtt fa, elpusztult növények, gyenge minőségű gyep stb.

 Minden munka esetén más a munkadíj. Például egy metszéshez szükséges anyag költsége (sebkezelő) más, mint egy permetezéshez szükséges anyagok (permetszerek) költsége.

 Rendszeres (heti) megbízás esetén kedvezményesebb árat tudunk adni.

 

Felméréskor megbeszéljük a kerttel kapcsolatos elképzeléseidet, igényeidet, javaslatot adunk, arra, hogy mire lenne szüksége a kertednek ahhoz, hogy olyan legyen, amilyennek szeretnéd. A megbeszélés során bármely felmerülő kérdésedre megadjuk a válaszokat.

Kiválasztottad a megfelelő szolgáltatást? Jelentkezz most!

Szakszerű megoldásaink

A kertgondozás általában márciustól október végéig, kedvező időjárás esetén november végéig tart. Ez alatt az időszak alatt számos problémára kell helyes megoldást alkalmazni. Ezen feladatok elvégzéséhez megfelelő ismeretek szükségesek.

Miben tudunk segíteni?

 Metszés: díszfák, bokrok, gyümölcsfák, szőlő
 Növényvédelem, permetezés (gépi-kézi)
 Zöldség-gyümölcs kert gondozása
 Tavaszi-őszi kertgondozás
 Tápanyagpótlás
 Szelektív gyomirtás
 Díszkertgondozás
 Növénytelepítés
 Komposztálás
 Gépi kaszálás
 Sövénynyírás
 Talajjavítás
 Gyep: gyepszőnyegezés, tápanyag utánpótlás, mélyszellőztetés, gyepszellőztetés, füvesítés, fűnyírás
 Egyéb: kullancsirtás

 

 

A megoldások széles választékát kínáljuk. Ha, a felsorolt megoldásokon kívül egyéb megoldásra van szükséged, akkor írd meg nekünk a lenti gombra kattintva.

Ajánlatkérés most

AJÁNLATKÉRÉS KERTI MUNKÁRA

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 24 ÓRÁN BELÜL GARANTÁLTAN VÁLASZOLUNK!

Tegyél fel bármilyen kérdést a kertgondozással, vagy a kert karbantartással kapcsolatban telefonon keresztül, vagy lépj kapcsolatba az alábbi elérhetőségeiken keresztül. A lehető leghamarabb válaszolunk! Időpontot és árajánlatot az alábbi űrlappal foglalhatsz és kérhetsz.

Teljes név
Cím
Email cím
Telefonszám
Szolgáltatás kiválasztása
Megjegyzés

Képek feltöltése (opcionális). Összesen MAX. 50MBKiválasztottad a megfelelő kertgondozás szolgáltatást? Jelentkezz most!
HÍVJ: +36-20-255-5274

Kedves Ügyfeleink és Érdeklődők!

Egészségügyi okok miatt a következő időszakban sajnos nem tudunk munkát vállalni (áprilisi állapot).

Amennyiben a munka aktuális lehet, kérjük, hogy kb. május 10-e után keress minket újra!

Köszönjük a türelmet!

A telefonos kertészeti szaktanácsadás ELÉRHETŐ!
Telefon: +36-20-255-5274

A szolgáltatás költsége a weboldalon olvasható.

Tisztelettel:
NaturGarden