Kertgondozás és Kertfenntartás igényes kertészektől. Kerti munkák vállalása: kertápolás, gyepgondozás, sövénynyírás, permetezés, metszés, gyepszellőztetés, fűnyírás, kaszálás.
Budapest és Pest megye környékén
H-Szo 8:00-17:00-ig

Az elgazosodott, parlagon lévő területeket kaszálással gondozzuk. Balesetveszélyes és az egészségre is káros a magasra nőtt gaz Kaszálástól a terület megjelenése gondozottabb, esztétikusabb lesz.

Az évek óta kezeletlen területeket, nem csak a gaz és a fű növi be, hanem jellemző hogy egyes cserjék, fák is elkezdenek nőni. Sokszor már vastagabb szárú növények, esetleg vékonyabb fás szárúak is megtalálhatóak rajta, de érdemes nem megvárni ezt az állapotot.

A rendszeres kaszálás megakadályozza a gazok, és az allergiát okozó növények virágzását, felmagzását. Ezért nem képesek elszaporodni, így az allergiás problémák kialakulása megelőzhető.

Kaszálást szeretne a kertjében, igényes kertésztől?
Kérj árajánlatot most!

img_divider

Kaszálásra kétféle módszer van:

  A lekaszált növényt a területen hagyjuk. Ez esetben a lekaszált növényi részek a vastagságtól függően hosszabb-rövidebb idő alatt lebomlanak. Azonban, a levágott részek takarják a megmaradt zöld részeket, a fűféléket és a vadvirágokat. Ezért ezek kihalnak és foltos (hiányos) részek alakulnak ki.

  A lekaszált növényt összegyűjtjük, (ez a jobb megoldás) így elkerülhető a foltosodás, a terület növényzete megújul. Ezzel a módszerrel a kert, vagy telek megjelenése szebb, gondozottabb látványt nyújt.

A rendszeres kaszálás elősegíti számos hasznos élőlény fennmaradását, elszaporodását. Ilyen élőlények a katicabogarak, futrinkák, holyvák, lágybogarak,  fátyolkák, szöcskék, pókok, fürkészek, ragadozó atkák, ragadozó poloskák stb. Ezek az élőlények a tetvek, hernyók, atkák, férgek, pajorok, levéldarazsak, poloskák stb. elszaporodását gátolják. A leggyakrabban előforduló betegségekről és kórokozókról a kiemelt részre kattintva olvashatsz.

img_divider

Területek, települések, ahol kerti munkákat vállalunk:

Budapest teljes területe: 

1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület.

Pest megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Balaton és környéke.

Főbb települések:

Szentendre, Leányfalu, Csobánka, Pomáz, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Solymár, Pilisszántó, Piliscsaba, Pilisszentiván, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki, Budajenő, Páty, Herceghalom, Biatorbágy, Zsámbék,Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Etyek, Sóskút, Tök, Perbál, Tinnye, Pilisjászfalu, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Tahitótfalu, Vác, Göd, Szigetmonostor, Dunakeszi, Fót, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Piliscsév, Dorog, Esztergom, Mogyoród, Veresegyház, Őrbottyán, Csomád, Erdőkertes, Szada, Gödöllő, Sződ, Sződliget, Csörög, Vácrátót, Váchartyán, Kerepes, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Maglód, Ecser, Üllő, Gyömrő, Gyál, Monor, Dunaharaszti, Alsónémedi, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Taksony, Halásztelek, Százhalombatta, Tárnok, Pusztazámor, Martonvásár és környéke!

Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésed?
Kérj árajánlatot most!

AJÁNLATKÉRÉS KERTI MUNKÁRA

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 24 ÓRÁN BELÜL GARANTÁLTAN VÁLASZOLUNK!

Tegyél fel bármilyen kérdést a kertgondozással, vagy a kert karbantartással kapcsolatban telefonon keresztül, vagy lépj kapcsolatba az alábbi elérhetőségeiken keresztül. A lehető leghamarabb válaszolunk! Időpontot és árajánlatot az alábbi űrlappal foglalhatsz és kérhetsz.

Teljes név
Cím
Email cím
Telefonszám
Szolgáltatás kiválasztása
Megjegyzés

Képek feltöltése (opcionális). Összesen MAX. 50MBHÍVJ: +36-20-255-5274

Kedves Ügyfeleink és Érdeklődők!

 

Egészségügyi ok miatt jelenleg sajnos nem tudunk munkát vállalni.

Sajnos a gyógyulás (műtött lábtörés utáni) tovább tart, június 12. után remélhetőleg tudunk munkát vállalni.

Köszönjük a megértést!

A telefonos kertészeti szaktanácsadás ELÉRHETŐ!
Telefon: +36-20-255-5274

A szolgáltatás költsége a weboldalon olvasható.

Tisztelettel:
NaturGarden