Kertgondozás és Kertfenntartás igényes kertészektől. Kerti munkák vállalása: kertápolás, gyepgondozás, sövénynyírás, permetezés, metszés, gyepszellőztetés, fűnyírás, kaszálás.
Budapest és Pest megye környékén
H-Szo 8:00-17:00-ig

Rendezett kertet teremtünk

Ezzel az oldallal az igényes, minőségi kertgondozás, kertfenntartás területén szeretnénk segítséget nyújtani. Célunk, hogy megtaláld azokat az információkat, amelyek használatával a kerted szebb lehet. Elég kellemetlen és lehangoló látványt nyújt az a ház, amelyet nagyon szépen megépítettek, azonban a kertje elhanyagolt vagy nem szakszerűen gondozott. Sajnos legtöbbször a tulajdonosnak ez fel sem tűnik, csak akkor, amikor már komoly problémák adódnak.

A kertek értékét az adja, hogy a növények megfelelően vannak gondozva. Mit jelent ez? A cserjék, bokrok, fák szépen formásra vannak alakítva, metszéssel, nyírással. A növények arányosan, megfelelő távolságra vannak egymástól. A növények levelei üde, szép zöldek, egészségesek. A gyep dús, szép, egészséges, erőteljesen zöld színű, még nagy melegben és késő ősszel is.

Ha a kert megfelelően van gondozva, akkor a kert és a ház is kellemes látványt nyújt, ahol öröm a szabadidő minden pillanata. Az igényes, kifinomult emberek keresik, annak a módját, hogyan növelhetik környezetük, lakhelyük, kertjük értékét!

Kapcsolatfelvétel

Legfontosabb a bizalom, ezért az Ügyfelekkel páratlan és egyedi kapcsolat kialakítására törekszünk. Keress minket bátran!

2006
17 éves tapasztalat
2006-ban munkát vállaltam egy kertépítő cégnél, ahol megtapasztaltam azt, hogy kertész és kertész között nagy különbség van.

2009
Hatékonyság növelés
Többféle segédeszközöm van ahhoz, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjam a munkát végezni. 2009-ben a párom csatlakozott hozzám, akitől sok segítséget kapok, így hatékonyabban tudjuk végezni a munkákat.

160
Elégedett ügyfél
Kiemelkedő minőségre törekszünk, ennek megfelelően megteszünk mindent, amit tudunk a kertek és az ügyfelek érdekében. Ügyfeleinknek hasznos tanácsokat adunk, amellyel csak nyernek.

.

Kik vagyunk?

A kertgondozás gyerekkorom óta egyik kedvenc érdeklődési köröm. A kertgondozás egy nagyon érdekes és izgalmas szakma, attól kezdődően, hogy előkészítjük a talajt, elültetjük a növényt, virághagymákat vagy elvetjük a különféle méretű és alakú magokat. Az élet egyik legérdekesebb, legcsodálatosabb jelensége az, hogy a különféle magokból, virághagymákból különféle méretű, alakú növények fejlődnek és annak függvényében adnak értéket, ahogy gondozzuk őket. Ha megfelelően ültetjük és gondozzuk őket, akkor sokáig élnek és sok örömet okoznak.

A növények iránti érdeklődésem még jobban fokozódott, miután elolvastam David Attenborough: A növények magánélete című könyvét. Fiatalabb éveimben sok minden érdekelt, csakúgy, mint most is. Emiatt más területeken is kipróbáltam magam. Végül visszatértem fő érdeklődési területemhez a kertészkedéshez.

2006-ban munkát vállaltam egy kertépítő cégnél, ahol megtapasztaltam azt, hogy kertész és kertész között nagy különbség van. Így hát egy másik céget kerestem, itt hasonló tapasztalataim voltak. Az egyik ügyfél felfigyelt a munkámra, és néhány hónap múlva megkérdezte, hogy lenne e kedvem átvenni a munkát a kertépítő cégtől. A kerttulajdonos ajánlására még két kert gondozását vettem át a kertépítőtől, azóta számtalan kerttulajdonosnak tudtunk segíteni, valamilyen probléma megoldásában.

+ liter permetszer
+ kg tápanyag kiszórás
m2 Fű lenyírva
m2 Terület gyepszellőztetés

Folyamatos képzés

A lakhelyemen volt egy kertészbolt, akinek a tulajdonosa egy idős hölgy (Wágner Gyuláné, Vilma néni) volt, - akit sokan ismertek -, tőle kaptam sok szakmai segítséget és ajánlást. Tudásomat folyamatosan, önképzéssel fejlesztem. A szakma legnevesebb szakembereitől tanultam: Geoff Hamilton (Anglia legnépszerűbb kertésze), Dr. D. G. Hessayon, Czáka Sarolta, Valló László, Dr. Brunner Tamás, Dr. Christian Tomiczek, Dr. Thomas Cech stb. A tanultakat kipróbáltam és hatékonyan használom, ezek egy részét tovább fejlesztettem, hogy még jobb legyen. Folyamatosan képzem magamat. Többféle segédeszközöm van ahhoz, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjam a munkát végezni. 2009-ben a párom csatlakozott hozzám, akitől sok segítséget kapok, így hatékonyabban tudjuk végezni a munkákat.

Kertgondozási munkánk területe kiterjedt Szentendre és környéke, Pest megye, Dunaújvárosban és Szlovákiában (Jelenec) is van munkánk. Tudjuk, hogy nincs két egyforma kert. Éppen ezért minden kert egyedi kertgondozást igényel, ahhoz, hogy a kertgondozást a lehető legmagasabb szinten tudjuk végezni, számtalan összetevőt kell figyelembe vennünk, pl. kert fekvése, talaj összetétele, növények igényei, növények kora, állapota…

Ügyfélbarát megoldások

Manapság a régi kertgondozási ismeretek egy része elavult, ezek helyett van jobb, hatékonyabb megoldás, amely hosszú távon eredményesebb és hasznosabb. A régi tápanyagok, permetszerek helyett folyamatosan újabbak jelennek meg, amelyek jobbak, hatékonyabbak. Fontosnak tartom, hogy tudásunkat, ismeretünket folyamatosan fejlesszük. Csak így lehet megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtani, amivel az Ügyfelek elégedettek lehetnek.

Legfontosabb Alapelveink:

Legfontosabb a bizalom, ezért az Ügyfelekkel páratlan és egyedi kapcsolat kialakítására törekszünk. Kiemelkedő minőségre törekszünk, ennek megfelelően megteszünk mindent, amit tudunk a kertek és az ügyfelek érdekében. Ügyfeleinknek hasznos tanácsokat adunk, amellyel csak nyernek.

 Elkötelezettek vagyunk, hogy kiemelkedő, igényes szolgáltatást nyújtsunk
 Hiszünk abban, hogy a becsületesség, az igényes munka, a tisztesség és a bizalom a fő összetevői a hosszú távú kapcsolatoknak.
 A tudás, tapasztalat, folyamatos fejlődés, alaposság, és a gondosság teszi lehetővé, hogy a lehető legjobban végezzük a munkánkat.
 Biztosak vagyunk tudásunkban, és büszkék arra, amit teszünk.
 Szeretjük a munkánkat.
Ajánlatkérés Most

14 dolog, amit szeretni fogsz bennünk!

 Felelősséget vállalunk.
Legfontosabb az ügyfél.
 Igényes munkát végzünk.
 Nem tapossuk le a növényeket.
Nem pusztítjuk ki a növényeket.
Munkavégzés után összetakarítunk.
 Figyelembe vesszük az igényeidet.
 A megállapodott ár nálunk végleges.
Nem magyarázkodunk, hanem elvégezzük a munkát.

Nem ígérgetünk, hanem betartjuk a megállapodásunkat.
 Azt akarjuk, hogy kevesebb gondod és több szabadidőd legyen.
Tudásunkkal, tapasztalatunkkal, hasznos tanácsainkkal csak nyersz.
 Őszintén megmondjuk, hogy egy növény megmenthető-e vagy már nem.
Nem zajongunk, nem zavarunk zenehallgatással és egyéb felesleges dolgokkal.

Legfontosabb a bizalom, ezért az Ügyfelekkel páratlan és egyedi kapcsolat kialakítására törekszünk. Keress minket bátran!
HÍVJ: +36-20-255-5274

Kedves Ügyfeleink és Érdeklődők!

 

Egészségügyi ok miatt jelenleg sajnos nem tudunk munkát vállalni, a legfrisebb (06.14) orvosi vélemény szerint aug. 6. után tudunk újból dolgozni.

Köszönjük a megértést!

A telefonos kertészeti szaktanácsadás ELÉRHETŐ!
Telefon: +36-20-255-5274

A szolgáltatás költsége a weboldalon olvasható.

Tisztelettel:
NaturGarden