Kertgondozás és Kertfenntartás igényes kertészektől. Kerti munkák vállalása: kertápolás, gyepgondozás, sövénynyírás, permetezés, metszés, gyepszellőztetés, fűnyírás, kaszálás.
Budapest és Pest megye környékén
H-Szo 8:00-17:00-ig

A gyepszellőztetés a kertgondozás külön kiemelt része. Lényegében fiatalító 'masszázs' a gyepnek.

A gyepszellőztetés frissítő masszázs a gyepnek. Gyepszellőztetéssel a gyepet megújítjuk, fiatalítjuk, ezáltal szebb és dúsabb lesz.

gyepszellőztetést évente kétszer kell elvégezni tavasszal és nyár végén, kora ősszel. Tavasszal, a tél folyamán elhalt, elfilcesedett részeket távolítjuk el, hogy megújuljon a gyep. Nyár végén, kora ősszel, pedig az év folyamán, természetes módon elöregedett, elhalt részeket távolítjuk el.

Gyepszellőztetést szeretnél a kertedben, igényes kertésztől?
Kérj árajánlatot most!

Ha az elfilcesedett részeket nem távolítjuk el, akkor vízhiány alakul ki. Az öntöző által kijuttatott víz csekély része hasznosul, mert az elfilcesedett részek megakadályozzák a víz beszivárgását a talajba. Az elfilcesedés alatt a gyep nem tud megújulni, mert nem kap napfényt és a gyep levegőzése is csökken. Ilyen körülmények következtében, könnyen gombás betegségek alakulhatnak ki. A fű, gyep betegségekről a kiemelt részre kattintva olvashatsz. Ha az el filcesedett részeket sokáig nem távolítjuk el gyepszellőztetéssel, akkor az alatta lévő, gyep elhal. Ezért foltosodás alakul ki a gyepben, ezeken a részeken gyomok könnyen megtelepednek.

Theme Image

Gyepszellőztetésnél ajánljuk
 

 Gyepszellőztetéssel az elhalt, elfilcesedett részeken kívül az egynyári gyomok és mohák is eltávolíthatóak.

 Gyepszellőztetéstől a gyep megújul, bokrosodik, sűrűsödik, javul a talaj levegőzése és vízfelvevő képessége. A munka után ajánlott a gyepet lombseprűvel átseperni.

 Gyepszellőztetés után ajánlott a gyep permetezéséről gondoskodni a betegségek kialakulásának megelőzése érdekében, végül szerves tápanyagot kijuttatni, amellyel pótoljuk a hiányzó mikró és makró elemeket, amelyek az egészséges gyep fejlődéséhez nélkülözhetetlenek.

Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésed?
Kérj árajánlatot most!

Területek, települések, ahol kerti munkákat vállalunk:

Budapest teljes területe: 

1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület.

Pest megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Balaton és környéke.

Főbb települések:

Szentendre, Leányfalu, Csobánka, Pomáz, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Solymár, Pilisszántó, Piliscsaba, Pilisszentiván, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki, Budajenő, Páty, Herceghalom, Biatorbágy, Zsámbék,Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Etyek, Sóskút, Tök, Perbál, Tinnye, Pilisjászfalu, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Tahitótfalu, Vác, Göd, Szigetmonostor, Dunakeszi, Fót, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Piliscsév, Dorog, Esztergom, Mogyoród, Veresegyház, Őrbottyán, Csomád, Erdőkertes, Szada, Gödöllő, Sződ, Sződliget, Csörög, Vácrátót, Váchartyán, Kerepes, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Maglód, Ecser, Üllő, Gyömrő, Gyál, Monor, Dunaharaszti, Alsónémedi, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Taksony, Halásztelek, Százhalombatta, Tárnok, Pusztazámor, Martonvásár és környéke!

AJÁNLATKÉRÉS KERTI MUNKÁRA

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 24 ÓRÁN BELÜL GARANTÁLTAN VÁLASZOLUNK!

Tegyél fel bármilyen kérdést a kertgondozással, vagy a kert karbantartással kapcsolatban telefonon keresztül, vagy lépj kapcsolatba az alábbi elérhetőségeiken keresztül. A lehető leghamarabb válaszolunk! Időpontot és árajánlatot az alábbi űrlappal foglalhatsz és kérhetsz.

Teljes név
Cím
Email cím
Telefonszám
Szolgáltatás kiválasztása
Megjegyzés

Képek feltöltése (opcionális). Összesen MAX. 50MBHÍVJ: +36-20-255-5274

Kedves Ügyfeleink és Érdeklődők!

 

Egészségügyi ok miatt jelenleg sajnos nem tudunk munkát vállalni, a legfrisebb (06.14) orvosi vélemény szerint aug. 6. után tudunk újból dolgozni.

Köszönjük a megértést!

A telefonos kertészeti szaktanácsadás ELÉRHETŐ!
Telefon: +36-20-255-5274

A szolgáltatás költsége a weboldalon olvasható.

Tisztelettel:
NaturGarden