Kertgondozás és Kertfenntartás igényes kertészektől. Kerti munkák vállalása: kertápolás, gyepgondozás, sövénynyírás, permetezés, metszés, gyepszellőztetés, fűnyírás, kaszálás.
Budapest és Pest megye környékén
H-Szo 8:00-17:00-ig

A fűnyírás és gondozás alapvetően meghatározza a gyep esztétikai megjelenését és élettartamát. A fűnyírást mindig az adott körülményekhez (évszak, frissen telepített, új) igazodva kell végezni. Figyelembe kell venni, hogy frissen vetett, új, vagy telepített (gyepszőnyeg) van a kertben.

A fűnyírás módját három tényező befolyásolja: a gyep kora (fiatal), az időjárás (tavaszi első nyírás, nyári meleg, csapadékos, párás időszak vagy őszi utolsó nyírás), öntözés gyakorisága, mennyisége. Ezen kívül fontos, hogy milyen a talaj szerkezete, tápanyag tartalma, összetétele, kémhatása, vízelvezetése és víztartó képessége.

Fűnyírást és gondozást szeretnél a kertedben?
Kérj árajánlatot most!

Ahhoz, hogy a gyep szép és egészséges legyen a fűnyírónak és a  késnek mindig megfelelő állapotban kell lennie. Ha a kés életlen, akkor a fűszálak sérülnek (szakadnak, tépődnek), így nehezen regenerálódnak. Sérülés miatt a szálak sárgulnak, barnulnak, gombásodás alakul ki. Az így legyengült gyep, permetezéssel gyógyítható, de ehhez hosszú időre (több hét) van szükség.

A jó minőségű fűnyíró nagy teljesítményű és fordulatszámú, a fűvet egyenletesen nyírja.

 Az összegyűjtött fűnyiradék újból hasznosítható, ha komposztáljuk. A komposzt a legősibb talajjavító anyag. Tápanyag tartalma nem túl magas, de a benne lévő mikró és makró organizmusok és hasznos gombák miatt nélkülözhetetlen az egészséges és szép kertből. A komposzt laza szerkezete miatt kiváló talajjavító és vízmegkötő tulajdonságú.

 Időnként, sajnos a sűrű gyepben is megtelepedhetnek a  gyomok. Gyomosodás ellen jó minőségű szelektív gyomirtóval védekezhetünk.

 A gyep gondozás fontos része a gombásodás elleni permetezés, a megfelelő mennyiségű víz biztosítása, gyepszellőztetés, a tápanyagpótlás és a mélylevegőztetés. A fű, gyepbetegségekről bővebben a Fű, gyepbetegségek részben olvashatsz.

img_divider

Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésed?
Kérj árajánlatot most!

Területek, települések, ahol kerti munkákat vállalunk:

Budapest teljes területe: 

1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület.

Pest megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Balaton és környéke.

Főbb települések:

Szentendre, Leányfalu, Csobánka, Pomáz, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Solymár, Pilisszántó, Piliscsaba, Pilisszentiván, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki, Budajenő, Páty, Herceghalom, Biatorbágy, Zsámbék,Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Etyek, Sóskút, Tök, Perbál, Tinnye, Pilisjászfalu, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Tahitótfalu, Vác, Göd, Szigetmonostor, Dunakeszi, Fót, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Piliscsév, Dorog, Esztergom, Mogyoród, Veresegyház, Őrbottyán, Csomád, Erdőkertes, Szada, Gödöllő, Sződ, Sződliget, Csörög, Vácrátót, Váchartyán, Kerepes, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Maglód, Ecser, Üllő, Gyömrő, Gyál, Monor, Dunaharaszti, Alsónémedi, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Taksony, Halásztelek, Százhalombatta, Tárnok, Pusztazámor, Martonvásár és környéke!

AJÁNLATKÉRÉS KERTI MUNKÁRA

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 24 ÓRÁN BELÜL GARANTÁLTAN VÁLASZOLUNK!

Tegyél fel bármilyen kérdést a kertgondozással, vagy a kert karbantartással kapcsolatban telefonon keresztül, vagy lépj kapcsolatba az alábbi elérhetőségeiken keresztül. A lehető leghamarabb válaszolunk! Időpontot és árajánlatot az alábbi űrlappal foglalhatsz és kérhetsz.

Teljes név
Cím
Email cím
Telefonszám
Szolgáltatás kiválasztása
Megjegyzés

Képek feltöltése (opcionális). Összesen MAX. 50MBHÍVJ: +36-20-255-5274

Kedves Ügyfeleink és Érdeklődők!

 

Egészségügyi ok miatt jelenleg sajnos nem tudunk munkát vállalni.

Sajnos a gyógyulás (műtött lábtörés utáni) tovább tart, június 12. után remélhetőleg tudunk munkát vállalni.

Köszönjük a megértést!

A telefonos kertészeti szaktanácsadás ELÉRHETŐ!
Telefon: +36-20-255-5274

A szolgáltatás költsége a weboldalon olvasható.

Tisztelettel:
NaturGarden