NaturGarden Kertgondozás és Kertfenntartás
Budapest és környékén
H-Szo 8:00-17:00-ig
21 jan 2019

Gyepgondozás Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklóson a Nap utcában található családi ház új telepítésű gyepének gondozása (gyepszellőztetés, tápanyagpótlás, permetezés).

Tovább
21 jan 2019

Permetezés Kisoroszi

Kisorosziban a Széchényi úton lévő ház kertjében leyland ciprus sor permetezése rendszeresen.

Tovább
06 aug 2018

Permetezés Leányfalu

Tűkarc gombával és rozsdagombával erőteljesen fertőzött fenyők permetezése. A fenyőket, azóta rendszeresen permetezzük, megelőzve az újabb betegségek kialakulását. VÉLEMÉNY "Köszönjük, hogy megmentették a fenyőket." - Regula Ede és neje. 

Tovább
06 aug 2018

Kertgondozás Budakalász

Lakóparki lakás kertjének teljes körű gondozása. VÉLEMÉNY "Látszik, hogy szakértő kezében van a kert." - Farkas Kristóf

Tovább
06 aug 2018

Permetezés Szentendre

Pismányban, a Körte utcában lévő családi ház kertjének permetezése rendszeresen. VÉLEMÉNY "Sosem volt még ilyen szép a meggy, a barackok nagyok és finomak." - Tamás Gyula

Tovább
06 aug 2018

Tujapermetezés Göd

A képeken látható tuják egy családi ház kertjében vannak. A tujákat gomba és moly fertőzte meg. A növényeket kétszer permeteztük, ősszel, majd tavasszal. A tavaszi permetezés előtt a növényeket átvizsgálva erőteljes javulás volt megfigyelhető. A második permetezés után a tulajdonos elmondás szerint a fertőzés megállt.

Tovább
06 aug 2018

Permetezés Budapest

A Gellért hegy lábánál lévő családi ház kertjében lévő, óriás diófának nemezes gubacsatka fertőzése volt. A diófát kétszer permeteztük. Az első permetezéssel már komoly javulást értünk, a második permetezés végleg megállította a fertőzést.

Tovább
06 aug 2018

Permetezés Dunakeszi alsó

A kertben lévő tujákat gombás betegség fertőzte. VÉLEMÉNY Vélemény a munkánkról:"Milyennek látja a tuják állapotát?" - NaturGarden "Véleményem szerintem és a férjem szerint is jobban néznek ki." Gombosné Ács Zsuzsanna

Tovább